Preus

Quotes de socis

Per fer l'alta de soci hi ha una matrícula de 100€ (150€ si l'alta es fa al juliol, agost o setembre) més la part proporcional del trimestre segons la modalitat.

ADULT

majors de 18 anys

109/trimestre

CÒNJUGE

parella

65/trimestre

JÚNIOR

menors de 18 anys

50/trimestre

SÉNIOR

majors de 65 anys

15%descompte

Lloguer de pistes

Pista de Pàdel

90 minuts

40

Pista de tennis

60 minuts

20individuals

Pista de tennis

90 minuts

25dobles

Abonament temporada de piscina

Abonament temporada de piscina.

L'accés a la piscina està restringit als socis/es i abonats/des de temporada. Socis i abonats podran venir acompanyats de no socis a la piscina. El cost serà de 6 €/persona/dia.

Estic registat a Playtomic. Em dóna alguna avantatge?

No. Podeu ser usuaris de la plataforma playtomic de reserves de pistes de pàdel i tennis però això no us fa socis del nostre club.

Des de quan sóc soci del Club?

Des del mateix dia de l’alta ja pots gaudir de tots els avantatges de ser soci del Club Tennis Costa Brava.

Estic interessat en fer-me soci del Club. Què he de fer?

Per fer-vos socis, heu de venir presencialment a la secretaria del Club. Allà us atendrem, us donarem tota la informació i prendrem les vostres dades (dades de contacte i dades bancàries) per obrir-vos la fitxa de soci.

Què implica ser soci del Club Tennis Costa Brava?

 

Formaràs part de l’associació esportiva sense ànim de lucre del Club Tennis Costa Brava. Tindràs accés a les instal·lacions del club i seràs membre de ple dret de l’assemblea de socis.

Quines modalitats de soci hi ha?

 

Tenim 4 modalitats de socis: adult, cònjuge, júnior i sènior. Cadascuna té unes quotes definides a l’apartat de preus de la web, i donen els mateixos drets.

Em vull donar de baixa de soci. Què he de fer?

 

Les quotes es giren per trimestre natural. Per tant, si us voleu donar de baixa, ens podeu avisar a la secretaria del club fins a 1 setmana abans de l’acabament de cada trimestre fent-nos-ho saber.